Over ons

Het platform Dagjeindenatuur.be is opgericht om een overzichtelijk aanbod te creeëren van excursies om de Belgische natuur te ontdekken. Daarnaast willen we met dit platform een bijdrage leveren aan het behoud van de Belgische natuur.
In Nederland is het platform Dagjeindenatuur.nl reeds een groot succes. In samenwerking met de organisatie Starling Reizen zetten we dit succes voort in de diverse natuur van België!


Dagjeindenatuur

In 2021 begonnen Lars Buckx en Jesse Zwart in Nederland met het platform Dagjeindenatuur.nl. Het platform vol met interessante natuurexcursies bleek populair en groeide snel. Het aanbod wordt steeds groter en sinds 2023 zijn we gestart met het aanbieden van excursies in België. Ook de excursies in België bleken aan te slaan en op 1 april 2024 werd het platform Dagjeindenatuur.be geïntroduceerd. Een mooie nieuwe stap om de natuur te ontdekken én te beschermen!

Starling reizen

De Belgische organisatie Starling Reizen werd opgezet door fanatiek vogelaar Billy Herman. De reizen van Starling gaan de hele wereld over, op zoek naar unieke natuur, vogels en zoogdieren.


CONTACTINFORMATIE

Onderstaand vind je de contactgegevens van Dagjeindenatuur.be

Adres: Bella Vistastraat 26
Postcode: 1096 GM Amsterdam, Nederland
Telefoon: 0031-202613511
E-mail: info@dagjeindenatuur.be
KvK: 93152779
Bank: NL98 TRIO 0320 4306 93
Neem contact met ons op